15 Jun 18

Friday

2018

Ultimate team challenge

Start date
15 June 2018
Start time
08:00
End date
16 June 2018
End time
23:00
Location
Almeerder Strand
Type
Upcoming
Country
Netherlands
City
Almere
Street
marina
Zip code
1363
Registration page
Athlete price
29.95 euro

About the event

UTC™ is het meest te gekke sport evenement dat je in Nederland kunt vinden. Georganiseerd door ex-mariniers en feestorganisatoren met meer dan 10 jaar ervaring. Het daagt alle deelnemers uit om extreme obstakels en een pittig terrein te overwinnen en deze overwinning te vieren met een mooi feest met goede muziek, koud bier en lekker eten.
UTC™ doet er alles aan om onze deelnemers en bezoekers sportevenementen van wereldklasse te bieden. Door de hoge professionaliteit krijgen deelnemers & sponsors waar voor hun geld. De cross-fit community wordt verrijkt met de inbreng van de evenementen van UTC™ .
?️ WORK HARD, PLAY HARD! ?️
Ultimate Team Challenge is ALL-DAY, ALL-AGES FUN. We pakken het groots aan. Deelnemers en toeschouwers zijn welkom voor de race maar vooral ook voor het festival waar volop aandacht is voor lekker eten, goede muziek, shopping, verschillende wedstrijden en UTC™ experiences. Kortom een heerlijke dag aan het strand om te genieten met familie en vrienden, Het wordt een mooie lange dag om niet te vergeten, of je nu meedoet of als toeschouwer komt.

Newsletter

Hardest WODs, event photos,
box rumours, nutrition tricks and more!

Never miss a post